Sjovt du spørger…

(8 customer reviews)
149,00 kr.
Start festen med det festlige quizspil Sjovt du spørger…! Her vælger du modstandernes spørgsmål og slår andre ud med spørgsmål, som garanteret ikke passer dem. Men pas på! Den, der alligevel formår at svare korrekt, må vælge, hvem der får det næste spørgsmål! … læs mere her

Er Sjovt du spørger... på lager?

Annonce
Køb Sjovt du spørger...

Beskrivelse

Varefakta

  • Vare: Sjovt du spørger…
  • Pris: Kr. 149
  • Kategori: Leg & Spil – Spil – Selskabsspil}

Sjovt du spørger… er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Sjovt du spørger… er ofte den populære og foretrukne værtsgave. Leg & Spil – Spil – Selskabsspil} er en af de populære kategorier på gaveskalaen. Coolstuff kan meget vel være den sjoveste webshop i Danmark, når der skal købes gaver. Sjovt du spørger… er med 90 dages returret godt sikret mod fortrydelse af dig køb. Har du som mange andre næsten opgivet at finde den perfekte gave, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med Sjovt du spørger…, gaven vil sprede glæde og smil i selskabet. For at skære det ud i pap: Sjovt du spørger… er en super nice bryllupsgave. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og det giver en lille chance for, at der er nogle, der er bange for at give gadgets væk i gave. Men tænk ikke på det, det er ikke nogen grund til at afholde dig fra at gå lidt mod strømmen og købe en gadget som gave, alle mennesker, store som små, har en holdning om, at gadgets er perfekte gaveidéer.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Sjovt du spørger… er et af de absolut mest popoulære produkter i kategorien Leg & Spil – Spil – Selskabsspil} fra populære der forhandles af Coolstuff. For forbrugerne er blevet meget populært, der ikke går af mode lige foreløbigt. Der er nogle gange tilbud på Sjovt du spørger…, og det er altid værd at tjekke prisen hos Coolstuff. Det er faktisk ret enkelt, gode gaver giver glade modtagere. Beslutter du dig for at give Sjovt du spørger… som gave, kan du godt regne med, at din gave bliver husket.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Sjovt du spørger… online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

8 reviews for Sjovt du spørger…

4.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sjovt du spørger…”

SKU: 17704
Kategori: , ,

Start festen med det festlige quizspil Sjovt du spørger…! Her vælger du modstandernes spørgsmål og slår andre ud med spørgsmål, som garanteret ikke passer dem. Men pas på! Den, der alligevel formår at svare korrekt, må vælge, hvem der får det næste spørgsmål! … læs mere her